image-250326-05b40f44-99e4-4e96-8d38-fdc989e81822.png

Visie

Teruggaand naar de oerkracht van het paard, die onze levenskracht ondersteunen, wil ik elke mens en elk dier, in alle liefde en zachtheid, ondersteunen om tot ontspanning te komen. Een terugkeer naar leven vanuit gevoel, in eenheid tussen lichaam en geest.


Ontstaan van Aroma Sky

 

Een leven neemt soms onverwachte wendingen. Hoe gek en uitdagend het ook geweest is, is er bij mij een diepe verandering gebeurd bij het ontstaan van een diepe vriendschap. Zelf had ik al de indruk zeer gevoelig te zijn en dat ik soms dingen ervoer die ik niet kon verklaren. Ik was toen al heel nieuwsgierig naar het spirituele , alleen was de beginstap te groot voor mij. Deze vriendschap bleek achteraf niet zomaar een ontmoeting te zijn. Het was de start van een heel leer- en groeiproces naar mijn levenskracht, geloven in een hoger doel, een nieuwe manier van kijken naar mezelf en de wereld. Ik voelde me groeien zoals je de bomen ziet uitgroeien tot een volwaardige boom. Een boom met stevige wortels en een hoge flexibele kruin.

Dit pad heeft me mijn talenten laten herontdekken en laten openbloeien, zoals reiki, het trainen van paarden, HotStone massage, enz. Plots leken alle cursussen die ik voordien volgde ook een plaats te krijgen in mijn leven.
Vanuit mijn ervaringen en levenslessen help ik graag andere mensen en dieren verder om zich terug beter te laten voelen en hun gezondheid op een natuurlijke, spirituele manier te ondersteunen.


 


Copyright 2017 © Aroma Sky BVBAimage-6291-4072-allteam.png?1410527326652